luchthaven Omgaan ik ben trots danmark fodbold næste kamp Weigering Berekening Absorberend

Danmark taber kampen om 5. pladsen i Europa over Østrig | DAFF

Nu kan Danmark spille sig til VM: Følg kampen mod Østrig | Nordjyske.dk

Danmark skrev historie mod Skotland - TV 2

OVERBLIK: Her er de næste kampe i EM-kvalifikationen » TV3 SPORT

MINUT FOR MINUT Danmark vinder, men lukker også første mål ind |  Herrelandsholdet | DR
MINUT FOR MINUT Danmark vinder, men lukker også første mål ind | Herrelandsholdet | DR

Landsholdstrøjer fra Skotland-sejr på auktion til fordel for Afghanistans  børn | UNICEF Danmark
Landsholdstrøjer fra Skotland-sejr på auktion til fordel for Afghanistans børn | UNICEF Danmark

Kampprogram EM fodbold 2020/2021 - Alle kampe ved EM i fodbold

Danmark møder Tyskland og Spanien til EM

DBU afviser spillernes udspil: Kigger efter andre spillere |  Herrelandsholdet | DR
DBU afviser spillernes udspil: Kigger efter andre spillere | Herrelandsholdet | DR

Danmark undgår nervepirrende kampe med sejr over Østrig - TV 2

Herrelandsholdets VM-kvalifikationskampe udsolgt

Kom så, Danmark! Her kan du se VM-bold på storskærm | TV 2 Lorry

Krigsveteranlandsholdet i kamp

DBU - En Del Af Noget Større (@DBUfodbold) / Twitter

Montenegro scorede, men de danske fodboldkvinder vandt for fjerde gang i  VM-kvalifikationen - kvindesport.dk
Montenegro scorede, men de danske fodboldkvinder vandt for fjerde gang i VM-kvalifikationen - kvindesport.dk

Jagtbar Horsens - Næste kamp for det danske landshold står for døren. Vi  viser selvfølgelig kampen på Jagtbar 🔥⚽️ Danmark - Belgien 🇩🇰🇧🇪  Torsdag 17. juni kl. 18 Dørene åbner 30 min
Jagtbar Horsens - Næste kamp for det danske landshold står for døren. Vi viser selvfølgelig kampen på Jagtbar 🔥⚽️ Danmark - Belgien 🇩🇰🇧🇪 Torsdag 17. juni kl. 18 Dørene åbner 30 min

Danmark taber til Finland i genoptaget EM-kamp - TV 2

Ekstra billetter til salg til Danmarks kamp - TV 2

Sikrer historiske Danmark VM-billetten mod Israel? 'Vi kommer ikke over  mållinjen, men meget tæt på' | Herrelandsholdet | DR
Sikrer historiske Danmark VM-billetten mod Israel? 'Vi kommer ikke over mållinjen, men meget tæt på' | Herrelandsholdet | DR

Danmark vinder sikkert over Moldova

Ungdomslandsholdene - herrer - U19 landsholdet Polen vs Danmark 1-3 3' 0-1  Mads Kristian Hansen 20' 0-2 Tochi Phil Chukwuani 44' 0-3 Mathias  Kvistgaarden 74' 1-3 Dawid Kocyla Næste kamp spilles kl.13.00 den 12  oktober i Swinoujscie. #ForDanmark ...
Ungdomslandsholdene - herrer - U19 landsholdet Polen vs Danmark 1-3 3' 0-1 Mads Kristian Hansen 20' 0-2 Tochi Phil Chukwuani 44' 0-3 Mathias Kvistgaarden 74' 1-3 Dawid Kocyla Næste kamp spilles kl.13.00 den 12 oktober i Swinoujscie. #ForDanmark ...